TEAM

Het team van FysioDelta bestaat uit 6 fysiotherapeuten. Door de verschillende specialisaties hebben we een uitgebreid aanbod zodat we u met verschillende klachten kunnen helpen.

Alfred Feikens

Alfred Feikens

Master manueel therapeut, Fysiotherapeut

BIG nummer: 79913636604

Alfred is sinds 2011 werkzaam bij FysioDelta. Naast algemeen fysiotherapeut is hij gespecialiseerd in manuele therapie, deze opleiding aan het SOMT heeft hij in 2015 afgerond. Voor nek- schouder, arm-, en lage rugklachten kunt u bij Alfred Feikens terecht.

Marjan Bouma

Marjan Bouma

Fysiotherapeut

BIG nummer: 89914123004

Marjan is in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen.  
Sinds februari 2019 is Marjan werkzaam bij FysioDelta. Zij richt zich met name op de fysiotherapie bij ouderen. Zowel in de praktijk als aan huis. Daarnaast heeft ze zich verdiept in valpreventie bij ouderen, in training bij mensen met hartfalen en de fysiotherapie bij reumatische aandoeningen en dry needling.

In haar vrije tijd is ze als fysiotherapeut betrokken bij haar plaatselijke voetbalvereniging.

Lisanne Benes

Lisanne Benes

Fysiotherapeut

BIG nummer: 39933607204

Lisanne is als stagiaire bij FysioDelta begonnen en is in 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Lisanne haar interessegebieden zijn: ouderen en HRC. Daarnaast heeft Lisanne zich verdiept in valpreventie bij ouderen.

Hannah Kroes

Hannah Kroes

Fysiotherapeut

BIG nummer: 79932319604

Hannah is in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na haar opleiding heeft Hannah zich verder verdiept in de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) en in COPD.

 

Ruben Koetze

Ruben Koetze

Master orofasciaal therapeut i.o., Fysiotherapeut

BIG nummer: 79927923604 

Ruben is in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na zijn opleiding en afstudeerstage bij FysioDelta is hij binnen de praktijk aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Ruben heeft zich daarnaast verdiept in de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie). Momenteel volgt Ruben de master orofasciaal fysiotherapie aan de SOMT. Tijdens deze master verdiept hij zich in hoofd-,hals- en kaakproblematiek. 

 

Lianne Vos

Lianne Vos

Administratief medewerker

 

Lianne is sinds 2011 onze administratief medewerker. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor vragen over de dekking van fysiotherapie in uw verzekering.

Jelly Buwalda

Jelly Buwalda

Fysiotherapeut

BIG nummer: 39932642104

Jelly is in 2023 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na haar opleiding heeft Jelly zich verder verdiept in Dry Needling. Daarnaast geeft Jelly ook de HRC Powerful Ageing trainingen. 

 

Stagiair

Stagiair

Fysiotherapeut

 

In onze praktijk werken wij met stagiaires. Wij zijn van mening dat wij een erg mooi vak hebben wat moet blijven bestaan. Daarom dragen wij bij aan het opleiden van nieuwe collega’s.

 

Samenwerkingen

Afspraak of meer weten?