Over ons

Het team van FysioDelta bestaat uit 4 fysiotherapeuten. Door de verschillende specialisaties hebben we een uitgebreid aanbod zodat we u met verschillende klachten kunnen helpen.
Alfred Feikens

Alfred Feikens

master manueel therapeut, fysiotherapeut

BIG nummer: 79913636604

Alfred is sinds 2011 werkzaam bij FysioDelta. Naast algemeen fysiotherapeut is hij gespecialiseerd in manuele therapie, deze opleiding aan het SOMT heeft hij in 2015 afgerond. Voor nek- schouder, arm-, en lage rugklachten kunt u bij Alfred Feikens terecht.

Hermien Jansen

Hermien Jansen

fysiotherapeut

BIG nummer: 59034001304

Hermien is sinds 1980 werkzaam bij FysioDelta. Tijdens haar werk carrière heeft ze zich gespecialiseerd in onder andere bekkenbodemtraining, hyperventilatie en cladicatio interrmittens (etalagebenen). Ook kunt u bij haar terecht voor beweeggroepen voor longrevalidatie en diabetes.

Marjan Bouma

Marjan Bouma

fysiotherapeut

BIG nummer: 89914123004

Marjan is in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen.  Na haar opleiding heeft zij bijna 8 jaar in een particuliere praktijk in Hoogezand gewerkt.
Sinds februari 2019 is Marjan werkzaam bij FysioDelta. Zij richt zich met name op de fysiotherapie bij ouderen. Zowel in de praktijk als aan huis. Daarnaast heeft ze zich verdiept in valpreventie bij ouderen, in training bij mensen met hartfalen en de fysiotherapie bij reumatische aandoeningen.

In haar vrije tijd is ze als fysiotherapeut betrokken bij haar plaatselijke voetbalvereniging.

Wouter Verschure

Wouter Verschure

fysiotherapeut

BIG nummer: 39915911704

Wouter is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na zijn opleiding heeft hij 2 jaar lang op de revalidatieafdeling gewerkt in Heerenveen en Wolvega. Daarna heeft Wouter 3 jaar gewerkt in een particuliere praktijk in Leeuwarden.
Sinds 2018 is Wouter werkzaam bij Fysiodelta.
Wouter heeft zich verdiept in dry-needling en DAM-mobilisaties (behandelmethode voor oplossen van beperkingen in gewrichten).
In zijn vrije tijd is Wouter trainer van de jeugsschaatsselectie van de gewesten Groningen en Drenthe.

Lianne Vos

Lianne Vos

administratief medewerker

 

Lianne is sinds 2011 onze administratief medewerker. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor vragen over de dekking van fysiotherapie in uw verzekering.

Samenwerkingen

Afspraak of meer weten?