Over ons

Het team van FysioDelta bestaat uit 4 fysiotherapeuten. Door de verschillende specialisaties hebben we een uitgebreid aanbod zodat we u met verschillende klachten kunnen helpen.

Alfred Feikens

Alfred Feikens

master manueel therapeut, fysiotherapeut

Alfred Feikens is sinds 2011 werkzaam bij FysioDelta. Naast algemeen fysiotherapeut is hij gespecialiseerd in manuele therapie, deze opleiding aan het SOMT heeft hij in 2015 afgerond. Voor nek- schouder, arm-, en lage rugklachten kunt u bij Alfred Feikens terecht.

Hermien Jansen

Hermien Jansen

fysiotherapeut

Hermien Jansen is sinds 1980 werkzaam bij FysioDelta. Tijdens haar werk carrière heeft ze zich gespecialiseerd in onder andere bekkenbodemtraining en hyperventilatie en cladicatio interrmittens (etalagebenen). Ook kunt u bij haar terecht voor beweeggroepen voor longrevalidatie en diabetes.

Mandy Smidts

Mandy Smidts

fysiotherapeut

Mandy is recent gestart bij FysioDelta (oktober 2017). Sinds juni 2017 is Mandy afgestudeerd fysiotherapeut. Bij Mandy kunt u terecht voor algemene klachten. Haar interessegebieden zijn; schouder- knie- en enkelklachten.

Wouter Verschure

Wouter Verschure

fysiotherapeut

Wouter is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Na zijn opleiding heeft hij 2 jaar lang op de revalidatieafdeling gewerkt in Heerenveen en Wolvega. Daarna heeft Wouter 3 jaar gewerkt in een particuliere praktijk in Leeuwarden.
Sinds 2018 is Wouter werkzaam bij Fysiodelta.
Wouter heeft zich verdiept in dry-needling en DAM-mobilisaties (behandelmethode voor oplossen van beperkingen in gewrichten)
In zijn vrije tijd is Wouter trainer van de jeugsschaatsselectie van de gewesten Groningen en Drenthe.

Lianne Vos

Lianne Vos

administratief medewerker

Lianne is sinds 2011 onze administratief medewerker. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken of voor vragen over de dekking van fysiotherapie in uw verzekering.

Samenwerkingen

Afspraak of meer weten?